Θέμα στη γνωστή ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» έγινε ο ΠΑΟΚ με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος - «Η Αθήνα δεν είναι πια η πρωτεύουσα του ελληνικού ποδοσφαίρου» αναφέρει το δημοσίευμα
Εκτενή αναφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ έκανε η γνωστή ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport». Οι γείτονες σχολιάζουν την εντυπωσιακή πορεία του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα και το αήττητο το οποίο έχει. αλλά και στο τεχνικό τιμ που εκτός Ράζβαν Λουτσέσκου υπάρχουν και αρκετοί Iταλοί.
Αναφορά γίνεται επίσης και στον Δημήτρη Πέλκα, που εκπλήρωσε το παιδικό του όνειρο, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι Ιταλοί, αλλά και στους παίκτες-κλειδιά που ξεχώρισαν με την παρουσία τους την φετινή σεζόν.
«Η Αθήνα δεν είναι πλέον η πρωτεύουσα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μετά από 30 και… χρόνια, κατά την διάρκεια των οποίων, οι κατακτητές του τίτλου ήταν πάντα οι ίδιοι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, η μοτονία διεκόπη από τον ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του τίτλου», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Ιταλοί.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η σεζόν στο NBA επί της ουσίας έχει ήδη τελειώσει για τους Γκριζλις, με την ομάδα του Μέμφις να ανακοινώνει παράλληλα και το ότι ο ηγέτης της, Τζα Μοραντ, δεν θα επιστρέψει φέτος στα παρκέ.
Κοινή ανάρτηση του Ερασιτέχνη και των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ για τη συμπλήρωση 112 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, στις 25 Μαρτίου του 1914.