Ξεκουράζει παίκτες η Φενέρ, σε αναμμένα κάρβουνα ο Ολυμπιακός
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να αφήσει εκτός ομάδας τους Σλούκα-Βέσελι με την Αρμάνι Μιλάνο. Δεν καίγεται για την νίκη και οι Ερυθρόλευκοι απειλούνται όλο και περισσότερο με αποκλεισμό
Όλα τα είχε ο Ολυμπιακός, ο… Ζέλικο του έλειπε. Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε λοιπόν αποφάσισε να ξεκουράσει τους Σλούκα και Βέσελι για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία, την ώρα που εκτός θα είναι οι κλασικοί Ενις και Λοβέρν, με τον Γκούντουριτς να είναι αμφίβολος.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.