Το Μαυροβούνιο αντιμετώπισε χθες βράδυ την Αγγλία και τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν από ορισμένους Μαυροβούνιους εναντίον παικτών της Αγγλίας (Στέρλινγκ και Ρόουζ) θα κοστίσουν πολύ ακριβά στους γηπεδούχους.
Πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εμφάνιση, η Ελλάδα επικράτησε της Ιταλίας με 15-13 και είναι στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για τρίτη φορά στην ιστορία της.
Όντεντ Κάτας και Γουίλ Ρέιμαν μίλησαν για το παιχνίδι της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (20/1, 19:15) και εκθείασαν τις δυνατότητες των ερυθρόλευκων ως ομάδα.
Ο Λεβαδειακός πέρασε σαν… σίφουνας από το Αγρίνιο και συνεχίζει την ξέφρενη κούρσα του στο πρωτάθλημα, ξεφεύγοντας εννιά βαθμούς από τον πέμπτο Παναθηναϊκό