Τραγωδία στο Ελληνικό: Νεκροί ο στρατιωτικός και η σύντροφός του
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι όταν ο 87χρονος πυροβόλησε τη Βουλγάρα σύντροφό του στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμάνης 88 και μετά επιχείρησε να αυτοκτονήσει
Κατέληξε στο Ασκληπιείο όπου είχε διακομιστεί ο 87χρονος πρώην στρατιωτικός ο οποίος λίγο πριν το μεσημέρι πυροβόλησε τη σύντροφό του στο Ελληνικό και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε ενώ λίγα λεπτά αργότερα πέθανε και η άτυχη γυναίκα.
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι όταν ο 87χρονος πυροβόλησε την 50χρονη Βουλγάρα σύντροφό του στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμάνης 88 και μετά επιχείρησε να αυτοκτονήσει.
Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν στο σημείο ασθενοφόρα και οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο Ασκληπιείο της Βούλας.
Τελικά λίγη ώρα αργότερα ο 87χρονος πρώην στρατιωτικός παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή κατέληξε ενώ μετά από λίγη ώρα πέθανε και η σύντροφός του η οποία έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
‘Οπως έγινε γνωστό, η 50χρονη γυναίκα μόλις δέχθηκε τους πυροβολισμούς, επιχείρησε να μπει σε ένα ταξί φωνάζοντας «με σκότωσε».
Τσακώθηκαν για την περιουσία
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πριν από το περιστατικό είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία μεταξύ του ζευγαριού για οικονομικούς λόγους.
Ο 87χρονος υπήρξε ζευγάρι με τη Βουλγάρα μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του. Η γυναίκα, σύμφωνα μαρτυρίες γειτόνων, φέρεται πως πίεζε τον στρατιωτικό να την κάνει συνδικαιούχο στην περιουσία του, κάτι που το κατάφερε, όπως υποστηρίζουν .
Σήμερα το μεσημέρι όμως μετά από μία λογομαχία που είχαν, η 50χρονη φέρεται να έδιωξε τον 87χρονο από το σπίτι. Αυτό έκανε τον πρώην στρατιωτικό έξω φρενών με αποτέλεσμα στρέψει το όπλο του εναντίον της συντρόφου του και μετά να αυτοκτονήσει.
«Είδα τη γυναίκα μέσα στα αίματα»
Ένας νεαρός άνδρας που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας μιλώντας στους δημοσιογράφου τόνισε πως είδε τη γυναίκα αιμόφυρτη μετά τους πυροβολισμούς να είναι πεσμένη στο δρόμο.
«Έτρεμε και ήταν σοκαρισμένη. Δεν μιλούσε καθόλου. Προσπαθούσαμε όλοι να καταλάβουμε τι είχε συμβεί» τόνισε ο νεαρός.
«Βλέπω την γυναίκα μέσα στα αίματα. Ρωτάω έναν αστυνομικό και μου λέει: “πυροβόλησε ένας άνδρας τη γυναίκα”. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11:10. Δεν είδα να έχει τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι,αλλά έτρεμε και ήταν σε κατάσταση σοκ. Δεν έλεγε τίποτα απλά είχε κλείσει τα μάτια. Πάντως δεν φαινόταν να είναι νεκρή» είπε χαρακτηριστικά.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας