Ο Στέφεν Κάρι είναι για πολλούς ο καλύτερος σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ και ο φίλος του στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Κλέι Τόμπσον, δεν τα πηγαίνει χειρότερα αφού θεωρείται απλά… δολοφόνος από τα 7,25.
Οι δυο τους συνεχίζουν να γράφουν ιστορία, αφού ο Τόμπσον με τα πέντε τρίποντα που σημείωσε κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς, έφτασε τα 200 εύστοχα φέτος. Αυτό είναι κάτι που πετυχαίνει για έβδομη συνεχόμενη σεζόν.
Ο μοναδικός που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο είναι ο «Διόσκουρος» του στην ομάδα της Καλιφόρνια, Στεφ Κάρι.
Με λίγα λόγια και οι δύο είναι οι μοναδικοί στην ιστορία της λίγκας που πετυχαίνουν 200 τρίποντα για επτά συνεχόμενες σεζόν.
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.