Mε τα δεύτερα 4αρα στην Ουντινέζε η Γιουβέντους και +19 από Νάπολι
Παρά το εκτεταμένο ροτέισον εν όψει Champions League η Γιουβέντους καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες και την Ουντινέζε (4-1) και έφτασε στο +19 από τη δεύτερη Νάπολι στη Serie A. Στο 24-3-0 η τρομερή επίδοση των Μπιανκονέρι
Με το μυαλό της να είναι στον επαναληπτικό κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τη φάση των «16» του Champions League (την Τρίτη 12/3 καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα), η Γιουβέντους έβγαλε με τα… δεύτερα την υποχρέωση στη Serie A καθαρίζοντας πάντως με συνοπτικές διαδικασίες και την Ουντινέζε (4-1).
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε εκτεταμένο rotation, χρησιμοποιώντας κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο δια περιπάτου οι Μπιανκονέρι βρέθηκαν στο +19 από την δεύτερη Νάπολι έχοντας πλέον επίδοση 24-3-0!
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου Ρονάλντο, Κιελίνι, Πιάνιτς, Ντε Σίλιο, Μάντζουκιτς, ενώ ο Μπονούτσι κλήθηκε να παίξει άρον άρον λόγω τραυματισμού του Μπαρτζάλι και ο Ντιμπάλα επιστρατεύτηκε ως αλλαγή στο 72′.
Απόλυτος πρωταγωνιστής για την Γηραιά Κυρία στο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής ήταν εν τέλει ο 19χρονος Μόισε Κιν (Ιταλός με καταγωγή από Ακτή Ελαφαντοστού), ο οποίος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της ομάδας για πρώτη φορά και σκόραρε μάλιστα δυο φορές στο πρώτο ημίχρονο (11’, 39’).
Οι Μπιανκονέρι παίζοντας σβηστά στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαν άλλα δύο γκολ από πέναλτι του Εμρέ Τσαν (67’) και τον Ματουϊντί (71’), ενώ η Ουντινέζε μείωσε λίγο πριν το τέλος στο τελικό 4-1 με τον Λαζάνια (85’).
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Live streaming: Ολυμπιακός Β’ – Μαρκό. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός Β’ – Μαρκό για τη 16η αγωνιστική της Super League 2. Τηλεοπτικά από το MEGA News.
Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Καρδίτσα με σκορ... ΝΒΑ (80-120) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τον Άλεκ Πίτερς να σημειώνει ρεκόρ καριέρας με 35 πόντους και τον Ταϊρίκ Τζόουνς να κάνει θετικότατο ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα.