Οι φοιτητές αντιδρούν στο ενδεχόμενο συγχώνευσης του ΤΕΙ με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, καθώς -όπως υποστηρίζουν- φαίνεται να προβλέπεται το κλείσιμο του Τμήματος που λειτουργεί στην Κοζάνη και η παραμονή σε λειτουργία μόνο εκείνου που υπάρχει στα Γρεβενά
Σε κατάληψη του κτηρίου διοίκησης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, όπου στεγάζονται οι γραμματείες και τα γραφεία της Συγκλήτου, προχώρησαν πριν από λίγο φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Σύμφωνα με τον πρύτανη του ιδρύματος, καθηγητή Στέργιο Γκανάτσιο, οι φοιτητές αντιδρούν στο ενδεχόμενο συγχώνευσης του ΤΕΙ με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, καθώς -όπως υποστηρίζουν- φαίνεται να προβλέπεται το κλείσιμο του Τμήματος που λειτουργεί στην Κοζάνη και η παραμονή σε λειτουργία μόνο εκείνου που υπάρχει στα Γρεβενά.
Το ενδεχόμενο επαλήθευσης ενός τέτοιου σεναρίου βρίσκει αντίθετους τους φοιτητές, που με απόφαση της γενικής συνέλευσης του Τμήματός τους αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν προς πάσα κατεύθυνση. Την κατάληψη υποστηρίζουν όλα τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των φοιτητών στα τμήματα της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) και της Διοίκησης Οικονομίας (ΣΔΟ).
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας