Τσέλσι: Δια βίου αποκλεισμός στους τέσσερις ρατσιστές
Γροθιά στον ρατσισμό έδωσε η Τσέλσι που με ανακοίνωσή της ανέφερε πως οι τέσσερις φίλαθλοι που επιτέθηκαν λεκτικά στον Στέρλινγκ δεν θα ξαναμπούν στο Στάμφορντ Μπριτζ
Όλο το φίλαθλο κοινό που παρακολούθησε το ντέρμπι της Premier League μεταξύ Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, έγινε μάρτυρας ενός κρούσματος ρατσιστικής επίθεσης των οπαδών των Μπλε προς τον παίκτη της Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ όταν πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο σε κάποιο σημείο κοντά στις εξέδρες.
Η Τσέλσι και η τοπική αστυνομία άρχισαν να ερευνούν το συμβάν, με 4 οπαδούς να ταυτοποιούνται. Η ομάδα του Λονδίνου λοιπόν μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε πως αυτά τα τέσσερα άτομα, δεν θα έχουν δικαίωμα για το υπόλοιπο της ζωής τους να ξαναμπούν στο Στάμφορντ Μπριτζ για να παρακολουθήσουν παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Μάνσα μέσα από την Ρίο Άβε παίρνει αυτό ακριβώς που χρειαζόταν, έχοντας έτσι την ευκαιρία το καλοκαίρι να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση για τον Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν.
LIVE: Ιταλία – Βόρεια Ιρλανδία. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ιταλία – Βόρεια Ιρλανδία για τα playoffs του Παγκοσμίου Κυπέλλου.