Ο ΠΑΟΚ μπορεί να υπέστη βαριά ήττα στο Λονδίνο από την Τσέλσι (4-0) για την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όμως η νίκη της ΜΠΑΤΕ επί της Βίντι (2-0) του επιτρέπει να ελπίζει και μάλιστα με αξιώσεις στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Ο Δικέφαλος του Βορρά χρειάζεται βέβαια συνδυασμό δύο αποτελεσμάτων για να πάρει το δεύτερο εισιτήριο στην επόμενη φάση.
Πιο συγκεκριμένα, οι Ασπρόμαυροι πρέπει να νικήσουν οπωσδήποτε την ΜΠΑΤΕ με οποιοδήποτε σκορ (με την ομάδα από το Μπόρισοφ να διεκδικεί κι εκείνη τη 2η θέση του ομίλου) αλλά και ήττα της Βίντι στην έδρα της από την αδιάφορη (αφού έχει ήδη προκριθεί ως πρώτη στον όμιλο) Τσέλσι.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασε από την έδρα της Βιγιαρεάλ (2-0)και προσπέρασε την Μπαρτσελόνα (έχει ματς λιγότερο) στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αναβλήθηκε το παιχνίδι Τίμπεργουλβς – Γουόριορς για το πρωτάθλημα του NBA, εξαιτίας του θανάτου ενός 37χρονου άνδρα από ομοσπονδιακούς πράκτορες στη Μινεάπολη.