Κανείς δεν κουνάει τον ΠΑΟΚ από την κορυφή!
Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του άλλους 19 τελικούς για να φτάσει στην επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ έκανε και πάλι το χρέος. Κέρδισε την αξιόμαχη Ξάνθη στην Τούμπα με 2-0 και παρέμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας όπου βρίσκεται σταθερά μετά την 5η αγωνιστική και το διπλό επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη.
Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος από την ομάδα της Θράκης, αλλά και πάλι δεν έπιασε τοπ απόδοση. Κέρδισε δίκαια, έφτασε τις 10 νίκες σε 11 αγωνιστικές (έχει και μια ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι) αλλά με εξαίρεση ένα 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορεί φέτος να πιάσει τις περσινές εντυπωσιακές του αποδόσεις όταν για περίπου έξι μήνες ήταν επιβλητικός απέναντι σε κάθε αντίπαλο (τουλάχιστον όσους άντεξαν να παίξουν μαζί του…). ΟΚ, είχε και 3-4 ματς τα οποία τα κέρδισε και τότε χωρίς να πιάσει τοπ απόδοση, αλλά στα υπόλοιπα 20+ παιχνίδια ήταν εντυπωσιακός.
- Με Μόρις και Χολ στον ημιτελικό με το Μαρούσι ο Ολυμπιακός
- Αλέξανδρος Γκιννής: Όταν η Ομοσπονδία Χιονοδρομίας δεν σέβεται τους αθλητές της
- NCAA: Τέλος από τους Οκλαχόμα Στέιτ ο Μαντζούκας λόγω προβλήματος υγείας
- Καραπαπάς για Λεβερκούζεν: «Παράξενοι κανονισμοί…» (vids)
- Ο Ολυμπιακός αποθέωσε Ρέτσο και Πιρόλα για το πάθος τους: «Περήφανοι για τη δύναμή σας» (pic)
- Ο Χίφι είναι ο πρώτος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι
- Πρόβλημα στην Ίντερ: Τραυματίστηκε ο Λαουτάρο
- Λαρεντζάκης: «Έχουμε αρκετές πιθανότητες για να κατακτήσουμε αυτό το Κύπελλο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-fthdgrl-11855082-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442