Την ευκαιρία να συζητήσουν για όλα όσα έχουν διαδραματιστεί τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο είχαν το βράδυ της Πέμπτης (11/10) οι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στη συνάντηση με ΕΠΟ, UEFA και FIFA.
Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε σε γνωστό εστιατόριο του ξενοδοχείου Hilton και διήρκησε περίπου 3 ώρες.
Το «παρών» έδωσαν η νομική σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευαγγελία Σουλούκου, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, η διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη και ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, κ. Μποτσιβάλης. Από τα θεσμικά όργανα, στο δείπνο συμμετείχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, την UEFA εκπροσώπησε ο επιτετραμμένος της στη χώρα μας Πετρ Φούσεκ, ενώ η FIFA εκπροσωπήθηκε από τον Ζόραν Λάκοβιτς (τοποτηρητής) και τον Μάριο Γεωργίου (επιτροπή παρακολούθησης).
Ο Βαγγέλης Γραμμένος παρέμεινε στη συνάντηση για περίπου μιάμιση ώρα, καθώς έπρεπε να παρευρεθεί στη δεξίωση που παραθέτει η ΕΠΟ στα μέλη της αποστολής της Ουγγαρίας, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού (12/10) για το Nations League. Ο Ζόραν Λάκοβιτς κατά τη διάρκεια του γεύματος εξέφρασε την απόλυτη στήριξη της FIFA στον Πρόεδρο της ΕΠΟ και ζήτησε από τους BIG-4 να ρίξουν τους τόνους, προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση που υπάρχει τον τελευταίο καιρό.
Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι το αποψινό ραντεβού των BIG-4 με τους αρμόδιους φορείς είχε περισσότερο επικοινωνιακό παρά ουσιαστικό χαρακτήρα.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.