Συνέντευξη στο Eurosport παραχώρησε ο Μπόρις Μπέκερ, με αφορμή την έναρξη του Αμερικανικού όπεν την ερχόμενη Δευτέρα (27/8).
Ο παλαίμαχος άσος του τένις, από τους κορυφαίους της εποχής του και σήμερα προπονητής, αναφέρθηκε σε διάφορους παίκτες που θα αγωνιστούν στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν και φυσικά μίλησε και για τον Στέφανο Τσιτσιπά.
«Ουδείς αυτή την στιγμή θέλει να παίξει με αντίπαλο τον Τσιτσιπά. Νικάει παίκτες του ‘top-10’ και το πετυχαίνει σαν να μην κάνει και κάτι σπουδαίο» είπε χαρακτηριστικά.
Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, νο 15 στον κόσμο και φιναλίστ πριν από δύο εβδομάδες στο Rogers Cup του Τορόντο, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του US open κάποιον από τους παίκτες που θα περάσουν στο κυρίως ταμπλό από τα προκριματικά. Αν προκριθεί, τότε στον Β΄ γύρο θα βρεθεί αντίπαλος με τον νικητή της αναμέτρησης του 22χρονου Ρώσου Ντανίλ Μεντβέντεφ (νο 57) με τον 28χρονο συμπατριώτη του Εβγκένι Ντονσκόι (νο 80).
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.