Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την Μπέρνλι ζήτησε από τον κόσμο να γεμίσει το Καραϊσκάκη και να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στους ομίλους της διοργάνωσης.
Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Πέμπτης πηγαίνει πολύ καλά και πλέον έχουν απομείνει 5.000 εισιτήρια για τον αγώνα με τη βρετανική ομάδα. Υπάρχουν «μαγικά χαρτάκια» όλων των τιμών, τα οποία θα μπορούν οι Ερυθρόλευκοι οπαδοί να τα αποκτήσουν από τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη, που θα ανοίξουν αύριο το πρωί στις 10.
Τα γκισέ θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι την έναρξη του αγώνα, ενώ παράλληλα οι οπαδοί των Πειραιωτών θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια και για το ματς της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» και θα προσπαθήσει να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
«Ερυθρόλευκο» ρεσιτάλ από τις γυναίκες του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη, συνέτριψαν με 19-3 τη Ντουναουϊβάρος και ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους στον Α΄ όμιλο του Champions League στην 1η θέση!
Στο 60' η Φούλαμ έμεινε πίσω στο σκορ απέναντι στη Μπέρνλι, όμως ανέτρεψε το ματς, επικράτησε 3-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ» και ανέβηκε στην 8η θέση και πλέον ελπίζχει βάσιμα για την έξοδό της στην Ευρώπη.
LIVE: Μίλαν – Τορίνο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μίλαν – Τορίνο για την 30η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.