Οι εντολές του Μαρτίνς, η εντεκάδα και η απόφαση για Νάτχο
Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει νίκη και καλή εμφάνιση στην ρεβάνς με την Λουκέρνη. Σε ποιους τομείς έριξε το βάρος ο Μαρτίνς στην σημερινή προπόνηση, οι σκέψεις για την εντεκάδα και η συζήτηση με τον Νάτχο
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πέμπτη την Λουκέρνη και οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί στο Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για την ρεβάνς με την ελβετική ομάδα. Οι πειραιώτες έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, μετά τη νίκη τους στο πρώτο ματς με 4-0, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε και σήμερα στους ερυθρόλευκους, πως θέλει τη νίκη και στον δεύτερο αγώνα.
- Πολονάρα: «Όταν μου είπαν ότι έχω λευχαιμία, σκέφτηκα να αυτοκτονήσω – Η γυναίκα μου με κράτησε στη ζωή»
- «Βόμβα» από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Εθνική Γαλλίας μετά το Μουντιάλ»
- Ο Τούντορ ξεκίνησε με… σουβλάκι, μουσακά και κλέφτικο στον πάγκο της Τότεναμ (pic)
- Τέλος στη διαμάχη Παρί Σεν Ζερμέν και Εμπαπέ
- Σοκαριστικό βίντεο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινιού αντιπάλου (vid)
- Ο Μπαρτζώκας αποφασίζει για την 12άδα: Τι ισχύει με Μιλουτίνοφ και Τζόουνς
- Ο Ολυμπιακός στη Φινλανδία για την πρόκριση στους «8» του European Cup!
- Νέα σενάρια στη Σερβία για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442