Η Φεί Ντάναγουει είναι το νέο πρόσωπο της Gucci
Παραμένει fashion icon στα 77 της
Η Φέι Ντάναγουεϊ είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, βραβευμένη με Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία του 1976 «Το Δίκτυο». Η ηθοποιός έλαβε το βραβείο μετά από άλλες δυο υποψηφιότητες που είχε λάβει για τις ταινίες Μπόνι και Κλάιντ και Τσάιναταουν.

Η πρωταγωνίστρια του θρυλικού «Μπόνι και Κλάιντ» δεν συνταξιοδοτείται ακόμα! Η ατέρμονη ομορφιά της και το απαράμιλλο στιλ της την έχουν κατατάξει στις πιο όμορφες γυναίκες, που έχουν περάσει από την βιομηχανία του Χόλιγουντ και όχι άδικα. Υπήρξε θρύλος και fashion icon, τίτλους που φαίνεται να μην αποχωρίζεται στα 77 της χρόνια! Αυτό πρέπει να σκέφτηκαν και οι υπεύθυνοι στον οίκο Gucci και την έχρισαν ένα από τα νέα πρόσωπα της φετινής τους καμπάνιας. Ο Gucci είναι από τους λίγους οίκους μόδας, που στηρίζουν τις εκκεντρικές καμπάνιες, χωρίς ταμπού στα θέματα ηλικίας. Πριν λίγο καιρό, η Τίπι Χέντρεν στα 88 της, έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας για την συλλογή με κοσμήματα του οίκου.

Διαχρονικότητα και απαράμιλλο class ήταν τα δύο κριτήρια που έπρεπε απαραίτητα να έχει η νέα πρωταγωνίστρια της καμπάνιας για την κλασσική Sylvie bag του ιταλικού οίκου. Η Ντάναγουεϊ ήταν προφανής επιλογή και πληρούσε τις προδιαγραφές περισσότερο από καμία. Όμορφες φωτογραφίες και μια μίνι ταινία στήθηκαν για να αναδείξουν την τσάντα, με την πρωταγωνίστρια να κλέβει τις εντυπώσεις με ένα της χαμόγελο.

Σε ένα ονειρεμένο και ηλιόλουστο σκηνικού των λόφων του Χόλιγουντ, το βίντεο της προώθησης δείχνει την Ντάναγουεϊ να υπογράφει ένα σωρό από ασπρόμαυρα πορτρέτα, ενώ βρίσκεται σε μια λιμουζίνα. Στο κατάστημα της Gucci, οι στυλίστες ικανοποιούν το κάθε αίτημα της και η ζωή κυλάει ονειρικά, ραμμένη από Gucci. Συμπρωταγωνίστρια της η τραγουδίστρια Σόκο παίζει τη δροσερή, κομψή κόρη της.
Δείτε παρακάτω το βίντεο:
- Χαλκίδα: Νεκρή 75χρονη οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο
- Ντέιβιντ Σουίμερ εναντίον Κάνιε Γουέστ – «Η συγγνώμη θέλει πράξεις, όχι λέξεις τυπωμένες σε χαρτί»
- Φορολογικές δηλώσεις: Πώς θα δηλωθούν τα φιλοδωρήματα
- Συλλυπητήρια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου (pic)
- Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς 50% χώρες που προμηθεύουν όπλα στο Ιράν
- Σεισμός 4,8 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Κίνα: Έτοιμη από καιρό για την κρίση
- Η προφητική ατάκα του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Το να πεθάνεις στο γήπεδο είναι το πιο όμορφο πράγμα…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)


























































![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442