Η Ελεονώρα Μελέτη δηλώνει πως «έχει χαζέψει» με την κορούλα της.
Κάτω από μια φωτογραφία του μωρού με το γατούλη της η ίδια σχολίασε:
«Είμαι ο Κερμιτ ο γατούλης, τι και αν είμαι ζωηρούλης? Γίνομαι ήρεμο γατάκι όταν έχω το μωράκι, κ φιλώ τα ποδαράκια, με με μικρά γλυκά φιλάκια»…, ενώ χρησιμοποίησε το hashtag: #exoxazepsei (Έχω χαζέψει).
Η παρουσιάστρια πριν από μερικές εβδομάδες έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας