Η ΑΕΚ παρακολουθεί την περίπτωση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη και βρίσκεται με το δάχτυλο στην σκανδάλη. Πως ο Έλληνας στόπερ του Αστέρα, που ήταν κλεισμένος απο τον Ολυμπιακός είναι ξανά διαθέσιμος στην αγορά
Η ΑΕΚ παραδοσιακά ψωνίζει σταθερά από την ελληνική αγορά, αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης τρέφει αδυναμία στα ταλέντα της χώρας μας. Αν παρατηρήσετε κάθε χρόνο υπάρχει τουλάχιστον έναν καλό χτύπημα με τους Μπακασέτα, Μπάρκα και Γιακουμάκη να αποτελούν τα τελευταία παραδείγματα.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Μάνσα μέσα από την Ρίο Άβε παίρνει αυτό ακριβώς που χρειαζόταν, έχοντας έτσι την ευκαιρία το καλοκαίρι να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση για τον Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν.