Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πληροφορήθηκαν τα νέα για την απόφαση σχετικά με το ντέρμπι της Τούμπας στα Σπάτα. Μιας και η ομάδα εκείνη την ώρα είχε μόλις ολοκληρώσει την προπόνησή της. Αν και κανείς θα περίμενε πανηγυρισμούς και επευφημίες στα Σπάτα, το κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις της ΑΕΚ μόνο τέτοιο δεν ήταν.
Οι Κιτρινόμαυροι υποδέχθηκαν με ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους τα νεότερα, τονίζοντας μάλιστα στις μεταξύ τους συζητήσεις πως η απόφαση, δεν αλλάζει το παραμικρό σε σχέση με το πώς θα πρέπει να προσεγγίσει η Ένωση το ματς με τον Παναθηναϊκό. Το οποίο είναι ένα ντέρμπι που η ΑΕΚ θέλει υποχρεωτικά να κερδίσει. Κάνοντας το πιο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.
«Είτε ήμασταν μπροστά με δύο βαθμούς είτε με πέντε, για εμάς δεν υπάρχει καμία διαφορά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε ένα βήμα ακόμα προς τον τίτλο. Δεν πρέπει να μας επηρεάσει αυτό. Ο ΠΑΟΚ είχε αγωνία για την απόφαση, όχι εμείς», ήταν κάποιες από τις ατάκες που ακούστηκαν χθες στα Σπάτα και περιγράφουν και το κλίμα που επικρατεί εντός ΑΕΚ. Τόσο για το ζήτημα της απόφασης, όσο και για το ντέρμπι που έρχεται.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Μάνσα μέσα από την Ρίο Άβε παίρνει αυτό ακριβώς που χρειαζόταν, έχοντας έτσι την ευκαιρία το καλοκαίρι να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση για τον Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν.