Ασταμάτητος ο Μήτρογλου πέτυχε ένα ακόμα υπέροχο γκολ
Με τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκει ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα, η Μπενφίκα διέλυσε με 4-0 τη Μπελενένσες στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 25ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
Με τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκει ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα, η Μπενφίκα διέλυσε με 4-0 τη Μπελενένσες στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 25ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
Ο διεθνής στράικερ σκόραρε στο 52΄ (2-0), ενώ στο 12΄ ο Αλμέιδα είχε κάνει το 1-0, στο 60΄ ο Σάλβιο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στις καθυστερήσεις ο Ζόνας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Εκτός του Μήτρογλου, βασικός σε όλο το 90λεπτο με τους «αετούς» της Λισαβόνας ήταν και ο Ανδρέας Σάμαρης.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Η Εθνική Ελπίδων πέρασε… πάνω από τη Μάλτα (5-0), συνεχίζει με το απόλυτο στα προκριματικά του EURO U21 και πάει με την ψυχολογία στα ύψη στο μεγάλο παιχνίδι με τη Γερμανία. Χατ-τρικ ο Κούτσιας, από ένα γκολ οι Γκούμας και Καλοσκάμης.