Ο Καρέλης με χατ-τρικ «έβγαλε» την Γκενκ στο Europa League
Ο Νίκος Καρέλης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εντυπωσιακές
του εμφανίσεις στο βελγικό πρωτάθλημα, καθώς με χατ-τρικ οδήγησε την
Γκενκ σε μία σπουδαία ανατροπή, που ισοδυναμεί με συμμετοχή στο νέο
Europa League.
Ο Νίκος Καρέλης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο βελγικό πρωτάθλημα, καθώς με χατ-τρικ οδήγησε την Γκενκ σε μία σπουδαία ανατροπή, που ισοδυναμεί με συμμετοχή στο νέο Europa League.
Ο Ελληνας επιθετικός, που σε μόλις μερικούς μήνες έχει γίνει το αγαπημένο παιδί της εξέδρας, σημείωσε τρία γκολ στο εμφατικό 5-1 επί της Σαρλερουά του Σωτήρη Νίνη (σ.σ. έμεινε στον πάγκο), καθώς άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με πέναλτι, στο 56` σημείωσε το τέρμα που ουσιαστικά «σφράγισε την ευρωπαϊκή έξοδο» της Γκενκ και στο 71` διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Τα άλλα δύο τέρματα των γηπεδούχων, πέτυχαν οι Σαματα (27`) και Γουέλς (45+3`), ενώ υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο αγώνα μπαράζ, η Σαρλερουά επικράτησε με 2-0.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας