Η Βουλιαγμένη επικράτησε 15-5 του Εθνικού στο Λαιμό, σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών. Το παιχνίδι έγινε πρόωρα (όπως και το χθεσινό του Ολυμπιακού με το Ρέθυμνο), προκειμένου να αποδεσμευθούν οι διεθνείς παίκτριες και να ξεκινήσουν από αύριο την προετοιμασία τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.
Η Βουλιαγμένη επικράτησε 15-5 του Εθνικού στο Λαιμό, σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών.
Το παιχνίδι έγινε πρόωρα (όπως και το χθεσινό του Ολυμπιακού με το Ρέθυμνο), προκειμένου να αποδεσμευθούν οι διεθνείς παίκτριες και να ξεκινήσουν από αύριο την προετοιμασία τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.
Συνοπτικά τα ως τώρα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.