Ένα τζαζ φεστιβάλ σε ένα από τα πιο τουριστικά και όμορφα ελληνικά νησιά διοργανώνεται την Τετάρτη 12 Αυγούστου από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Τμήμα Πολιτισμού. Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει οΔημήτρης Βασιλάκης, ο οποίος παρουσιάζει νέους Έλληνες μουσικούς της τζαζ που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ρόδο και τώρα διακρίνονται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό μαζί με γνωστά ονόματα της Ελληνικής τζαζ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας