Οι Σπύρος Γκόντας, Χρυσόστομος Σχινάς και Γιάννης Φούφης θα «σφυρίξουν»
τον 3ο τελικό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ, την ερχόμενη Κυριακή
(14/6, 19:30) στο ΣΕΦ. Η ομάδα του Πειραιά προηγείται με 2-0 με
τον τίτλο του πρωταθλητή να κρίνεται στις 3 νίκες. Σε περίπτωση που ο
Παναθηναϊκός μειώσει τη σειρά σε 2-1 και διεξαχθεί και 4ος τελικός,
αυτόν θα διευθύνουν οι Χρήστος Χριστοδούλου, Ηλίας Κορομηλάς και
Κυριάκος Ταβουλαρέας.
Οι Σπύρος Γκόντας, Χρυσόστομος Σχινάς και Γιάννης Φούφης θα «σφυρίξουν» τον 3ο τελικό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ, την ερχόμενη Κυριακή (14/6, 19:30) στο ΣΕΦ.
Η ομάδα του Πειραιά προηγείται με 2-0 με τον τίτλο του πρωταθλητή να κρίνεται στις 3 νίκες. Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός μειώσει τη σειρά σε 2-1 και διεξαχθεί και 4ος τελικός, αυτόν θα διευθύνουν οι Χρήστος Χριστοδούλου, Ηλίας Κορομηλάς και Κυριάκος Ταβουλαρέας.
Στον 3ο «μικρό» τελικό, ΠΑΟΚ-Άρης, το Σάββατο (13/6, 19:30) κληρώθηκαν οι Χριστοδούλου, Πηλοϊδης και Μητσόπουλος.
Οι διαιτητές των 3ων και 4ων αγώνων της τελικής φάσης των πλέι οφ στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ έχουν ως εξής:
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.