Τη χαρά της Βαλένθια για την εξασφάλιση της τέταρτης θέσης στην τελική κατάταξη στην Πριμέρα Ντιβισιόν, που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, μετρίασε ο -φαινομενικά- σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο του Βραζιλιάνου τερματοφύλακά της, Ντιέγκο Άλβες. Ο Άλβες αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό του χθεσινού αγώνα με την Αλμερία στο «Μεντιτεράνεο», ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε στη νικηφόρα για τις «νυχτερίδες» συνάντηση, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν ως αρχική εκτίμηση ότι ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων και πως αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να μείνει αρκετούς μήνες εκτός δράσης.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Μάνσα μέσα από την Ρίο Άβε παίρνει αυτό ακριβώς που χρειαζόταν, έχοντας έτσι την ευκαιρία το καλοκαίρι να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση για τον Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν.