Επιστροφή Τόρες με αποκλεισμό επί της Ρεάλ και τώρα… «Μπάρτσα»
Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν είχε φανταστεί ο Φερνάντο Τόρες τέτοια επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του. Ο 30χρονος επιθετικός οδήγησε την Ατλέτικο Μαδρίτης σε άνετη πρόκριση στους προημιτελικούς κυπέλλου Ισπανίας, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στο 2-2 της ομάδας του εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Ετσι, σε συνδυασμό με τη νίκη τους (2-0) στον πρώτο αγώνα, οι "ροχιμπλάνκος" πήραν την πρόκριση που τους φέρνει αντιμέτωπους με τη Μπαρτσελόνα που επικράτησε με 4-0 στην έδρα της Έλτσε και πέρασε στην επόμενη φάση με συνολικό σκορ 9-0.
Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν είχε φανταστεί ο Φερνάντο Τόρες τέτοια επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του.
Ο 30χρονος επιθετικός οδήγησε την Ατλέτικο Μαδρίτης σε άνετη πρόκριση στους προημιτελικούς κυπέλλου Ισπανίας, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στο 2-2 της ομάδας του εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
Ετσι, σε συνδυασμό με τη νίκη τους (2-0) στον πρώτο αγώνα, οι «ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση που τους φέρνει αντιμέτωπους με τη Μπαρτσελόνα που επικράτησε με 4-0 στην έδρα της Έλτσε και πέρασε στην επόμενη φάση με συνολικό σκορ 9-0.
Ο Τόρες, ο οποίος δεν είχε σκοράρει ποτέ στην καριέρα του στην έδρα της «Βασίλισσας», βρήκε δίχτυα με γκολ από τα… αποδυτήρια και στα δύο ημίχρονα (1΄,46΄). Τα γκολ της Ρεάλ πέτυχαν οι Σέρχιο Ράμος (20΄) και Κριστιάνο Ρονάλντο (54΄).
Στους αγώνες ρεβάνς για τους «16» του κυπέλλου Ισπανίας, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.