Στη Βαρκελώνη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απόψε (22:00 Novasports 2) δοκιμάζεται στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στο 300ό παιχνίδι του στην Ευρωλίγκα. Οι Πράσινοι έχουν ξεκινήσει καλά την κανονική περίοδο έχοντας 3 νίκες και μία ήττα, ωστόσο, οι Ισπανοί είναι αήττητοι στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Ιδιαίτερο αναμένεται να είναι το ματς για τον προπονητή των Πρασίνων και πρώην των «Μπλαουγκράνα», Ντούσκο Ιβάνοβιτς που επιστρέφει στη Βαρκελώνη ως αντίπαλος αυτή τη φορά.
Στη Βαρκελώνη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απόψε (22:00 Novasports 2) δοκιμάζεται στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στο 300ό παιχνίδι του στην Ευρωλίγκα. Οι Πράσινοι έχουν ξεκινήσει καλά την κανονική περίοδο έχοντας 3 νίκες και μία ήττα, ωστόσο, οι Ισπανοί είναι αήττητοι στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.
Ιδιαίτερο αναμένεται να είναι το ματς για τον προπονητή των Πρασίνων και πρώην των «Μπλαουγκράνα», Ντούσκο Ιβάνοβιτς που επιστρέφει στη Βαρκελώνη ως αντίπαλος αυτή τη φορά.
«Η Μπαρτσελόνα είναι μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας οι πιο δυνατές ομάδες στη φετινή Ευρωλίγκα. Είναι απ’ τα φαβορί για πρόκριση στο Final Four. Είναι πλήρεις ως ομάδα. Διαθέτουν εμπειρία, καλούς σουτέρς, παίζουν σπουδαία στο τρανζίσιον κι επίσης διαθέτουν σπουδαίες επιλογές στην επίθεση. Βεβαίως έχουν πιθανότητες να νικήσουμε και πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτές», ήταν τα λόγια του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.
«Αναμένουμε μία μεγάλη βραδιά, με μία ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στη σύγχρονη ιστορία της Ευρωλίγκας. Θα ‘ναι μία μεγάλη βραδιά λόγω αντιπάλου, λόγω πορείας αμφότερων των ομάδων, οι οποίες παίζουν το καλύτερο μπάσκετ», είπε από την πλευρά του Τσάβι Πασκουάλ.
Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να υπολογίζει στους ΝτεΜάρκους Νέλσον, ενώ εκτός έμεινε και ο Τζούλιαν Ράιτ. Σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκαν οι Γιάνκοβιτς και Μαυροκεφαλίδης που βρίσκονται κανονικά στην αποστολή. Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.