Τη λύση της συνεργασίας με τον Θανάση Αθανασίου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Ο 22χρονος τερματοφύλακας ήταν τέταρτος στην… ιεραρχία των γκολκίπερ της ομάδας, πίσω από Τζόρβα, Γκόμες και Γουμάγια, και μοιραία δεν υπολογιζόταν από τον Λόρι Σάντσεζ, όπως άλλωστε και από τους προκατόχους του στην τεχνική ηγεσία της «ελαφράς ταξιαρχίας».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,