Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Θύμα ληστείας ο Σαβιόλα

Θύμα ληστείας ο Σαβιόλα

Θύμα κλοπής έπεσε ο Χαβιέρ Σαβιόλα το μεσημέρι της Κυριακής (4/11), σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο. Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού βρήκε το σπίτι του παραβιασμένο, καθώς αγνωστοι εισέβαλαν στην οικία του, χωρίς ακόμα να έχει διαρρεύσει τι έκλεψαν.

Θύμα κλοπής έπεσε ο Χαβιέρ Σαβιόλα το μεσημέρι της Κυριακής (4/11), σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο.

Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού βρήκε το σπίτι του παραβιασμένο, καθώς αγνωστοι εισέβαλαν στην οικία του, χωρίς ακόμα να έχει διαρρεύσει τι έκλεψαν.

Οι υπεύθυνοι των «ερυθρολεύκων», από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό, βρέθηκαν στο πλευρό του ποδοσφαιριστή και εξασφάλισαν με τον τρόπο τους ότι θα είναι απολύτως ασφαλής από δω και πέρα, χωρίς να υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο