Το πριμ του Μαρινάκη και η άνοδος της Ελλάδας στην UEFA
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της ομάδας του στο Βέλγιο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες διαμήνυσε στους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές ότι θα ανταμειφθούν με έξτρα πριμ. Το 3-0 επί της Αντερλεχτ όμως δεν βοηθά μόνο τον Ολυμπιακό στην υπόθεση πρόκριση στο Champions League, αλλά έδωσε και πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια της Ελλάδας να ανέβει στη βαθμολογία της UEFA.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της ομάδας του στο Βέλγιο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες διαμήνυσε στους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές ότι θα ανταμειφθούν με έξτρα πριμ.
Συγκεκριμένα με την λήξη του αγώνα, επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της αποστολής της ομάδας και ζήτησε να μεταβιβάσουν στους παίκτες τα συγχαρητήρια του, αλλά και την είδηση της ανταμοιβής τους, με ένα μεγάλο πριμ. Και η UEFA
Πολύτιμη όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν η νίκη επί της Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες (0-3) καθώς πρόσφερε 400 βαθμούς μειώνοντας την απόσταση της Ελλάδας από τη δωδέκατη θέση της κατάταξης της UEFA.
Αν η Ελλάδα τελειώσει τη φετινή χρονιά κάτω από τη δωδέκατη θέση, θα χάσει την απευθείας θέση στους ομίλους του Champions League από τη σεζόν 2015/16.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.