Ένας Πολωνός διαιτητής, άγνωστος στο ευρύ κοινό, θα διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Τότεναμ στο Λονδίνο, την προσεχή Πέμπτη. Πρόκειται για τον 35χρονο Πάβελ Γκιλ, που θα σφυρίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του αγώνα ελληνικής ομάδας σε διασυλλογικό επίπεδο. Η μοναδική παρουσία του Γκιλ απέναντι σε ελληνική συγκρότημα ήταν στη νίκη της εθνικής Ελλάδας απέναντι στη Μάλτα (3-1), στις 4 Ιουνίου 2011 και στην αναμέτρηση της εθνικής Νέων με την Ιρλανδία (1-2), στις 20 Ιουλίου 2011.
Ο παλαίμαχος άσος της αγγλικής ομάδας χαρακτήρισε τον χαφ της Νιούκαστλ καλύτερο από τον Ντέκλαν Ράις και τόνισε πως είναι ο ιδανικός «διάδοχος» του Κασεμίρο στο Ολντ Τράφορντ
Ο Εργκίν Αταμάν απάντησε στις δηλώσεις του Μπαρτζώκα για την κατάκτηση της Euroleague - Όσα είπε ο Τούρκος προπονητής ενόψει του αυριανού (6/3) ντέρμπι στο ΣΕΦ.