Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Κινέζος απειλεί τη ζωή του Φέντερερ πριν το Shanghai Masters

Κινέζος απειλεί τη ζωή του Φέντερερ πριν το Shanghai Masters

Ένα απειλητικό μήνυμα για τη ζωή του Ρότζερ Φέντερερ που ανιχνεύτηκε στο ιντερνετ από τις Κινέζικες αρχές, έχει αναστατώσει τους διοργανωτές του Shanghai Masters οι οποίοι θα δημιουργήσουν έναν πολύ δυνατό κλοιό ασφαλείας γύρω απ'τον Ελβετό κατά την παραμονή του στη Σανγκάη.

Ένα απειλητικό μήνυμα για τη ζωή του Ρότζερ Φέντερερ που ανιχνεύτηκε στο ιντερνετ από τις Κινέζικες αρχές, έχει αναστατώσει τους διοργανωτές του Shanghai Masters οι οποίοι θα δημιουργήσουν έναν πολύ δυνατό κλοιό ασφαλείας γύρω απ’τον Ελβετό κατά την παραμονή του στη Σανγκάη.

Σύμφωνα με την Shanghai Youth Daily, ο Φέντερερ δέχθηκε απειλή για τη ζωή του από έναν χρήστη του κορυφαίου site της χώρας, το baidu.com, με το ψευδώνυμο «Blue Cat Polytheistic Religion Founder 07».

Ο συγκεκριμένος χρήστος έγραψε: «Στις 6 Οκτωβρίου σχεδιάζω να δολοφονήσω τον Φέντερερ με στόχο την τενιστική του εξολόθρευση».

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε το supersport.com, ο χρήστης αυτός ανάρτησε φωτογραφία που δείχνει τον Φέντερερ αποκεφαλισμένο στα γόνατα, μέσα σε ένα γήπεδο τένις και έναν δήμιο ντυμένο στα μάυρα να κρατάει ένα τσεκούρι, δίπλα απ’τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο.

Ο Ρότζερ Φέντερερ βρίσκεται ήδη στη Σανγκάη μαζί με την οικογενειά του για το Shanghai Masters που θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα (07/10).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο