Στον πάγκο της εθνικής Λιθουανίας θα κάθεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Γιόνας Καζλάουκας και θα είναι αυτός που θα την οδηγήσει στα Ευρωμπάσκετ του 2013, ίσως και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Ο πρώην πλέον τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας των Λιθουανών, Αρβίντας Σαμπόνις για να αντικαταστήσει τον Κεστούτις Κεμζούρα, υπογράφοντας συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.