Ο Αμαλφιτανό έριξε… εξάρες για την Μαρσέιγ, ισοπαλία για τη Λιόν
Το «έξι στα έξι» πέτυχε η Μαρσέιγ στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς με γκολ του Μόργκαν Αμαλφιτανό στο 33' επικράτησε 1-0 της Εβιάν στο προτελευταίο χρονικά ματς της 6ης αγωνιστικής του Championnat. Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις έχοντας μόλις 4 βαθμούς στο ξεκίνημα της περιόδου. Με τον Λισάντρο Λόπες να σκοράρει στο 80ο λεπτό, η Λιόν ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Λιλ στο «Γκραντ Σταντ», στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα. Το μόνο… θετικό για τους «λιονέ» είναι η διατήρηση του αήττητου στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς με την απώλεια αυτή έμειναν στο -4 από την κορυφή και τη Μαρσέιγ.
Το «έξι στα έξι» πέτυχε η Μαρσέιγ στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς με γκολ του Μόργκαν Αμαλφιτανό στο 33′ επικράτησε 1-0 της Εβιάν στο προτελευταίο χρονικά ματς της 6ης αγωνιστικής του Championnat. Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις έχοντας μόλις 4 βαθμούς στο ξεκίνημα της περιόδου.
Με τον Λισάντρο Λόπες να σκοράρει στο 80ο λεπτό, η Λιόν ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Λιλ στο «Γκραντ Σταντ», στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα.
Το μόνο… θετικό για τους «λιονέ» είναι η διατήρηση του αήττητου στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς με την απώλεια αυτή έμειναν στο -4 από την κορυφή και τη Μαρσέιγ.
Αντίθετα, οι «λιλουά», οι οποίοι προηγήθηκαν με τον Ρου στο 7′, αγνοούν τη νίκη για πέμπτο σερί παιχνίδι.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 6ης αγωνιστικής: