Ο Γόντικας συγκάλεσε το «πράσινο» ΔΣ για την Πέμπτη
Tην Πέμπτη 29/12 θα συγκληθεί το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με θέμα την παράταση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά ένα μήνα και την αποστολή επιστολών στους μετόχους για οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
Tην Πέμπτη 29/12 θα συγκληθεί το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με θέμα την παράταση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά ένα μήνα και την αποστολή επιστολών στους μετόχους για οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
Όπως ενημέρωσε ο Δημήτρης Γόντικας τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα συζητηθεί η παράταση κατά ένα μήνα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ – που έληγε στις 31 Δεκεμβρίου – και η αποστολή επιστολών στους μετόχους για να συνδράμουν οικονομικά την εταιρεία.
Αλλωστε, οι υποψήφιοι επενδυτές από τη Σαουδική Αραβία περιμένουν την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου γύρω στις 15 Ιανουαρίου προκειμένου να κινηθούν για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς… έγινε γήπεδο! (pics)
- Σαρωτικός ο Ολυμπιακός και κόντρα στην Ελπίδα Τρίπολης (11-0)
- ΠΟ Ισπανίας σε Μπαρτσελόνα: «Μην φοβάστε για τον Γιαμάλ»
- Ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς νίκησε τον Ολυμπιακό και πέρασε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος
- Αφρικανική φαρσοκωμωδία: Η CAF «ράβει» νέους κανονισμούς μετά το δικαστικό πραξικόπημα κατά της Σενεγάλης
- Έφτασε στην Ουγγαρία η Εθνική (vid)
- Μουρίνιο: «Μέτρια ομάδα η Πορτογαλία χωρίς τον Κριστιάνο»
- Ολυμπιακός – Ολυμπιακός Κερατσινίου 35-17: Άνετη νίκη με κορυφαία την Ωρολογά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442