Επέστρεψε ο Μόρας στην εθνική για τα φιλικά με Ρωσία και Ρουμανία
Δώδεκα παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού κάλεσε στην εθνική ομάδα ο Φερνάντο Σάντος, ενόψει των φιλικών αγώνων με τη Ρωσία (11/11) και τη Ρουμανία (15/11).
Δώδεκα παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού κάλεσε στην εθνική ομάδα ο Φερνάντο Σάντος, ενόψει των φιλικών αγώνων με τη Ρωσία (11/11) και τη Ρουμανία (15/11),στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εθνικής εν όψει του EURO 2012.
Ο Βαγγέλης Μόρας, που πλέον αγωνίζεται στη Σουόνσι, επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα (είχε απουσιάσει από τις τελευταίες κλήσεις, εξαιτίας του ότι είχε μείνει χωρίς ομάδα).
Παράλληλα στην αποστολή της εθνικής επιστρέφει και ο Πλιάτσικας, που ου ανήκει στη Σάλκε αλλά παίζει ως δανεικός στην Ντούισμπουργκ.
Ο αγώνας με τη Ρωσία θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» με ώρα έναρξης 21:30, ενώ 4 ημέρες αργότερα η εθνική θα μεταβεί στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Ρόιτλινγκεν (κοντά στη Στουτγκάρδη) όπου στο «Stadion Kreuzeiche» στις 21:30 (ώρα Ελλάδας) θ΄ αντιμετωπίσει τη Ρουμανία.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.