Νίκες για τα φαβορί στον Νότο, βήματα ανόδου για Επανομή και Καλλονή στον Βορρά
Η επίθεση κατά του Αλέξη Κούγια στην Ριζούπολη ξεχώρισε στην 27η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου, ενώ οι ομάδες στις πρώτες θέσεις συνέχισαν με νίκες. Η Ρόδος επικράτησε 1-0 του ΠΑΟ Ρουφ εντός έδρας, ενώ Πλατανιάς, Ηρακλής Ψαχνών και Βύζας Μεγάρων πέτυχαν σημαντικά διπλά.
Η επίθεση κατά του Αλέξη Κούγια στην Ριζούπολη ξεχώρισε στην 27η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου, ενώ οι ομάδες στις πρώτες θέσεις συνέχισαν με νίκες. Η Ρόδος επικράτησε 1-0 του ΠΑΟ Ρουφ εντός έδρας, ενώ Πλατανιάς, Ηρακλής Ψαχνών και Βύζας Μεγάρων πέτυχαν σημαντικά διπλά.
Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των Χανίων πέρασε από την Σαλαμίνα, επικρατώντας του τοπικού Αίαντα με σκορ 2-0, ενώ με το ίδιο σκορ ο Ηρακλής νίκησε τον Ολυμπιακό Χερσονήσου. Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε στον Πύργο ο Βύζας Μεγάρων, καθώς επιβλήθηκε 3-1 του Πανηλειακού. Τέλος, στο επεισοδιακό ματς της Ριζούπολης ο Απόλλωνας κατάφερε να πάρει τον βαθμό από την Κόρινθο (1-1).
Φαίνεται πως όλοι δουλεύουν για την Αναγέννηση Επανομής στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 2 για τον Βόρειο Ομιλο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 1-0 στην έδρα της του Αετού Σκύδρας, την ίδια ώρα που η Δόξα Κρανούλας έπαιρνε περήφανο «διπλό» με 3-1 στην Αμφισσα επί του Φωκικού. Στο… κόλπο παραμένει και η Καλλονή, που νίκησε σε ματς «θρίλερ» στην Κοζάνη με 4-3.
Στην τρίτη θέση (μαζί με τον Φωκικό) και η Αναγέννηση Γιαννιτσών, που επικράτησε με το αγχωτικό 1-0 επί του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας στην έδρα της. Κανείς όμως δεν μπορεί να ξεγράψει και τη Νίκη Βόλου, που επικράτησε με 3-1 της Ζακύνθου στη Νέα Ιωνία, βάζοντας παράλληλα σε περιπέτειες την ομάδα των Επτανήσων. Οόσον αφορά τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, σημαντικές νίκες πέτυχαν ο Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών επί του καταδικασμένου Μακεδονικού με σκορ 1-0, την ίδια στιγμή που ο Τύρναβος επικρατούσε με το ίδιο σκορ του Εθνικού Φιλιππιάδας. Τέλος, στο παιχνίδι της Κατερίνης, η ΑΕ Ποντίων κέρδισε με 2-0 τον Εορδαϊκό, που σταματάει πλέον να κάνει (έστω και αν δεν ήταν ο στόχος) όνειρα ανόδου.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το σημερινό (7/3) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Πού θα δείτε το παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΑΕΛ Novibet, αλλά και όλες τις αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, αλλά και στα υπόλοιπα αθλήματα.
Με τη διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, σήμερα Σάββατο (7/3) – Άρης-Ατρόμητος στις 17:00 και ΑΕΚ-ΑΕΛ Novibet στις 18:00
Πίσω φαίνεται πως έχει αφήσει μία για πάντα τις δύσκολες μέρες ο Τζέισον Τέιτουμ ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τη ρήξη αχιλλείου και έβαλε 15 πόντους στη νίκη των Σέλτικς.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας