Νεύρα του Ναδάλ για την παρατήρηση του διαιτητή στο Γουίμπλεντον
Ο Ράφαελ Ναδάλ τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στον Γερμανό Πέτζνερ τον
οποίο νίκησε τελικά το Σάββατο με 3-2 σετ για να προκριθεί στους «16»
του Γουίμπλεντον, όμως, τα νεύρα του τα... πλήρωσε ο διαιτητής της
αναμέτρησης, Σέντρικ Μουριέ, ο οποίος του έκανε παρατήρηση επειδή
συνομίλησε με τον θείο και προπονητή του στην εξέδρα.
Ο Ράφαελ Ναδάλ τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στον Γερμανό Πέτζνερ τον οποίο νίκησε τελικά το Σάββατο με 3-2 σετ για να προκριθεί στους «16» του Γουίμπλεντον, όμως, τα νεύρα του τα… πλήρωσε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Σέντρικ Μουριέ, ο οποίος του έκανε παρατήρηση επειδή συνομίλησε με τον θείο και προπονητή του στην εξέδρα.
Ο Ισπανός τενίστας δέχτηκε εξερράγη και αμφισβήτησε την προειδοποίηση του διαιτητή. «Ο Τόνι δεν μου έδινε συμβουλές. Απλώς με υποστήριξε. Θα μιλήσω για το θέμα με τους υπεύθυνους του Γουίμπλεντον», ξέσπασε ο Ναδάλ.
Ο 24χρονος τενίστας ένοιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο δεξί γόνατό του με αποτέλεσμα να δεχθεί τις περιποιήσεις του φυσιοθεραπευτή του.
Πάντως ο Πέτζνερ άφησε υπονοούμενα για το γεγονός ότι ο Ναδάλ δεν αντιμετώπιζε κάποιο ιατρικό πρόβλημα, απλά ήθελε να κόψει τον ρυθμό του αγώνα.
Ο Ισπανός αντέδρασε άμεσα λέγοντας ότι δεν έχει καλέσει ποτέ τον φυσιοθεραπευτή χωρίς να υπάρχει λόγος.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο αγώνας έφτασε στα πέντε σετ 6-4, 4-6 6-7 (5-7), 6-2, 6-3 και ο Ναδάλ χρειάστηκε περίπου τέσσερις ώρες για να προκριθεί
«Ελπίζω να είμαι καλά τη Δευτέρα. Δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα, απλά έχω δώσει πολλούς αγώνες τους τελευταίους μήνες. Έπαιξα δέκα σετ σε λιγότερο από διάστημα δύο ημερών», είπε στο τέλος του αγώνα ο Ναδάλ, του οποίου επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Γάλλος Πολ Ανρί Ματιέ.
Ο έμπειρος Γάλλος τενίστας επικράτησε επί του νεαρού Ολλανδού Τιέμο ντε Μπάκερ με 7-6 (7-5), 7-6 (8-6), 6-7 (8-10), 6-4.