Στην κορυφή η Βέρντερ Βρέμης με… εξάρα επί της Φράιμπουργκ
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα «σκαρφάλωσε» η Βέρντερ Βρέμης, μετά την εντυπωσιακή «εξάρα» επί της Φράιμπουργκ. Η Νυρεμβέργη επικράτησε με 3-2 της Βόλφσμπουργκ, χάρη στο γκολ του Κλουζ στο 90ο λεπτό. Η Σάλκε παρέμεινε στο κυνήγι της κορυφής, καθώς κέρδισε με 2-0 το Ανόβερο, ενώ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε και η Χόφενχαϊμ, 4-0 επί της Κολονίας. Λευκή» ισοπαλία μεταξύ Ντόρτμουντ και Μάιντς.
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα «σκαρφάλωσε» η Βέρντερ Βρέμης, μετά την εντυπωσιακή «εξάρα» επί της Φράιμπουργκ. Η ομάδα του Τόμας Σάαφ έκανε επίδειξη ισχύος επί των νεοφώτιστων, έφτασε τους 26 βαθμούς και έπιασε στην πρώτη θέση την Μπάγερ Λεβερκούζεν, που έχει όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.
Σπουδαίο παιχνίδι διεξήχθη στο «Βολκσβάγκεν Αρίνα», όπου η Νυρεμβέργη επικράτησε με 3-2 της Βόλφσμπουργκ, χάρη στο γκολ του Κλουζ στο 90ο λεπτό.
Η Σάλκε παρέμεινε στο κυνήγι της κορυφής, καθώς κέρδισε με 2-0 το Ανόβερο, ενώ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε και η Χόφενχαϊμ που επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 επί της Κολονίας.
Φράιμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης 0-6
Εύκολο απόγευμα πέρασε η Βέρτνερ στην έδρα της νεοφώτιστης Φράιμπουργκ. Η ομάδα της Βρέμης ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Αλμέιδα με κεφαλιά στο 33ο λεπτό, μετά από πάσα του Οζίλ. Νωρίτερα, οι Τζένσεν και Οζίλ είδαν το δοκάρι να σταματάει τις προσπάθειές τους στο 15 και στο 28 αντίστοιχα.
Οι φιλοξενούμενοι δεν κατέβασαν ταχύτητα στην επανάληψη, όπου πέτυχαν τέσσερα γκολ. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου 45λέπτου, ο Μάριν με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ πέτυχε το δεύτερο γκολ της Βέρντερ και δύο λεπτά αργότερα ο Αλμέιδα, με δεύτερο προσωπικό τέρμα, έκανε το 3-0.
Το τέταρτο γκολ ήρθε από τα πόδια του Οζίλ, ενώ το 5-0 έγραψε ο Νάλντο με εκτέλεση πέναλτι στο 73ο λεπτό. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Ρόζενμπεργκ, με την Φράιμπουργκ να γνωρίζει την πιο βαριά ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.
Ντόρτμουντ – Μάιντς 0-0
Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο «Βεστφάλεν» μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Μάιντς. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να ανέβουν ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία. Ο Αντρέας Ίβανσιτς αγωνίστηκε βασικός με την φανέλα της Μάιντς κι αντικαταστάηθηκε στο 90 λεπτό.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Τότεναμ κινδυνεύει με υποβιβασμό με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να θέλει να ενισχύσει το επιτελείο του με έναν ψυχολόγο για να βοηθήσει τους παίκτες του.