Προβάδισμα με 2-1 στη σειρά με τους Ντένβερ Νάγκετς πήραν οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς οι οποίοι κεφαλαιοποίησαν το μπρέικ στο Κολοράντο και επικράτησαν εντός έδρας με 113-96. Οι «λύκοι» είχαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν αντιμετώπισαν προβλήματα για να φτάσουν στη νίκη.
Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Αγιό Ντοσουνμού με 25 πόντους και 9 ασίστ, με τον Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς να βάζει 20 πόντους και 10 ασίστ, ενώ ο Άντονι Έντουαρντς σταμάτησε στους 17. Από την άλλη, ο Νίκολα Γιόκιτς είχε 27 πόντους και 15 ριμπάουντ, με τον Τζαμάλ Μάρεϊ να προσθέτει άλλους 16.
Στην Ατλάντα, οι Χοκς συνεχίζουν όχι απλά να κοντράρουν στα ίσα τους Νιου Γιορκ Νικς επικρατώντας με 109-108 χάρη στο καλάθι του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς, βάζοντας τέλος στην προσπάθεια των Νεοϋρκέζων να ολοκληρώσουν την ανατροπή.
Ο Τζέιλεν Τζόνσον οδήγησε τα «γεράκια» με 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ο ΜακΚόλουμ έγραψε 23 πόντους και ο Τζόναθαν Κουμίνγκα 21 πόντους. Στην αντίπερα όχθη, ο Όου Τζι Ανουνόμπι είχε 29 πόντους, ο Τζέιλεν Μπράνσον 26 πόντους και ο Καρλ-Άντονι Τάουνς μέτρησε 21 πόντους και 17 ριμπάουντ.
Τέλος, οι Ράπτορς ήταν εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και μείωσαν σε 2-1 τη σειρά με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, επικρατώντας με 126-104 στο Τορόντο, σε ένα σχετικά κλειστό ματς που ξέφυγε στην τελευταία περίοδο.
Αρ Τζέι Μπάρτς και Σκότι Μπαρνς σταμάτησαν στους 33 πόντους έκαστος, με τον Κόλιν Μάρεϊ-Μπόιλς να έχει 22 πόντους. Στην άλλη πλευρά, ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 18 πόντους, ενώ από 15 πόντους μέτρησαν οι Ντόνοβαν Μίτσελ, Εβάν Μόμπλεϊ και ο Μαξ Στρους.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το Σάββατο (25/4) το βλέμμα του ελληνικού μπάσκετ θα είναι στραμμένο στο Nick Galis Hall για χάρη των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκου Γκάλη και η αίσθηση που γεννάται, θυμίζει κάτι από τα παλιά.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.
Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προέτρεψαν τον Ράφα Μπενίτεθ να μην δίνει σημασία στις φήμες και του ζήτησαν να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.