Θεσσαλονίκη: ΙΧ παρέσυρε 19χρονο στην Πυλαία – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
Ο νεαρός τραυματίας έχει επαφή με το περιβάλλον και η κατάσταση της υγείας τους δεν κρίνεται σοβαρή
Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού σημειώθηκε γύρω στις 8 το πρωί στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, στο ρεύμα προς Πανόραμα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από το περιστατικό τραυματίστηκε ένας 19χρονος, ο οποίος παραλήφθηκε από σταθμό του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Οι πρώτες πληροφορίες από το ΕΚΑΒ αναφέρουν ότι ο νεαρός τραυματίας έχει επαφή με το περιβάλλον και η κατάσταση της υγείας τους δεν κρίνεται σοβαρή.
- Το καλοκαίρι ξεκινά από το ταξίδι: Η Κρήτη σε καλεί και η ANEK LINES σε βάζει… εν πλω σε mood διακοπών
- Λεπέν και Φάρατζ: Βαθιά μέσα σε σκάνδαλα διαφθοράς, προσπαθούν να σωθούν επικαλούμενοι «κυνήγι μαγισσών»
- Ο «Αρσέν Λουπέν» γυρίζει την Αττική
- Ασπρόπυργος: Τρεις διασωληνωμένοι απο τη φωτιά σε επιχείρηση ανταλλακτικών – Στο μικροσκόπιο οι εργασίες οξυγονοκόλλησης
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Υδρογονάνρθρακες: Στην τελική ευθεία η γεώτρηση του «Block 2» του Ιονίου
- Η άσκηση για καλύτερο ύπνο
- Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει απέναντι στον Τσίπρα: Μάχη Πολάκη με Παππά – Δούρου για την ηγεσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442