Επανέρχεται στο προσκήνιο για τη Λάρισα ο Σμολάρεκ
Μπορεί ο πόνος από τον αδόκητο χαμό του Αντόνιο Ντε Νίγκρις να είναι αβάσταχτος στην Λάρισα, ωστόσο η ζωή συνεχίζεται με μόνο... γιατρικό τον χρόνο, και οι άνθρωποι της ΑΕΛ καλούνται να κοιτάξουν μπροστά, προκειμένου να βγάλουν την ομάδα από την δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία έχει περιέλθει. Έτσι, μετά και τον αιφνίδιο θάνατο του «Ελ Τάνο», η Λάρισα θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού, με το όνομα του Σμολάρεκ να εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο.
Μπορεί ο πόνος από τον αδόκητο χαμό του Αντόνιο Ντε Νίγκρις να είναι αβάσταχτος -και- στην Λάρισα, ωστόσο η ζωή συνεχίζεται με μόνο… γιατρικό τον χρόνο, και οι άνθρωποι της ΑΕΛ καλούνται να κοιτάξουν μπροστά, προκειμένου να βγάλουν την ομάδα από την δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία έχει περιέλθει.
Οι «βυσσινί», που ήδη είχαν κάνει κάποιες προεργασίες στα μεταγραφικά και τον τομέα της ενίσχυσης, πλέον πρέπει να κινηθούν ακόμα πιο γρήγορα, μετά και τον αιφνίδιο θάνατο του «Ελ Τάνο», για την απόκτηση επιθετικού, αφού η γραμμή κρούσης έχει μείνει… φτωχή.
Η ΑΕΛ, με τον Μεξικανό στην σύνθεσή της έψαχνε ήδη για σέντερ φορ, τώρα πλέον πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση δυο παικτών στην επίθεση και οι πρώτες σκέψεις είναι για ελεύθερους.
Μια τέτοια περίπτωση είναι και εκείνη του Εμπι Σμολάρεκ, που είχε απασχολήσει τους ιθύνοντες την λαρισινή ΠΑΕ και το περασμένο καλοκαίρι. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «eFakt.pl» κάνει λόγο για επαναπροσέγγιση του 28χρονου επιθετικού από την ΑΕΛ.
Μάλιστα, αναφέρει ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τον διεθνή πολωνό φορ να βαδίζει στα χνάρια του Ματσέι Ζουράφσκι, που διακρίθηκε με την βυσσινή φανέλα. Το δημοσίευμα καταλήγει, ότι οι απαιτήσεις του Σμολάρεκ είναι 800.000€ για ετήσιο συμβόλαιο.
Το ποσό θεωρείται υπερβολικό για παίκτη που έχει μείνει χωρίς ομάδα εδώ και κάμποσους μήνες, αλλά με το κατάλληλο… σκόντο μπορεί να γίνει η δουλειά, εφόσον η ΑΕΛ θέλει πράγματι να αποκτήσει τον πολωνό.
Κατά τα άλλα, το πρωί της Πέμπτηςοι παίκτες της ΑΕΛ έκαναν κανονική προπόνηση μετά από καιρό, αφού τις προηγούμενες μέρες γινόταν απλώς ένα πρόγραμμα συντήρησης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Το θετικό είναι ότι τόσο ο Ναϊμ Ααράμπ, όσο και ο Μιχάλης Μπουκουβάλας επέστρεψαν από τις Εθνικές τους απόλυτα υγιείς και τέθηκαν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Απόντες ήταν οι τραυματίες Αλεξάντερ Σίμιτς (σ.σ. έκανε επέμβαση και θα επιστρέψει τέλη Ιανουαρίου) και Ντέλσον Φερέιρα, θα είναι λογικά έτοιμος στον τελευταίο αγώνα του 2009 με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας στις 19 Δεκεμβρίου.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Τότεναμ κινδυνεύει με υποβιβασμό με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να θέλει να ενισχύσει το επιτελείο του με έναν ψυχολόγο για να βοηθήσει τους παίκτες του.