Είδε Βασλούι ο Μπάγεβιτς, έρχεται η Δευτέρα ο Αραούχο
Την ευκαιρία να «κατα-σκοπεύσει» ο ίδιος τη Βασλούι είχε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος την Κυριακή παρακολούθησε την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στον εντός έδρας αγώνα με την Μπρασόφ (2-2) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ρουμανίας. Έρχεται τη Δευτέρα ο Αραούχο.
89
Την ευκαιρία να «κατα-σκοπεύσει» ο ίδιος τη Βασλούι είχεο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος την Κυριακήπαρακολούθησε την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στον εντός έδρας αγώνα με την Μπρασόφστο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ρουμανίας.
Ο Ντούσκο θέλησε να πάρει προσωπικά μια «γεύση» από τη ρουμανική ομάδα καθώς η «Ένωση» έχει μπει ήδη στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τη Βασλούι την Πέμπτη (21:00) και ο Σερβοέλληνας τεχνικός επιθυμεί να έχει μια πλήρη εικόνα των αντιπάλων.
Σίγουρα ο Μπάγεβιτς δεν… τρόμαξε από όσα είδε, αφού η Βασλούι αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Μπρασόφ.
Μάλιστα, η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, από γκολ των Εζεκίας (15) και Ρομάν (57), αλλά κατάφερε να αντιδράσει και στις δύο περιπτώσεις, με σκόρερ τον Βραζιλιάνο Γουέσλι στο 50 και τον Γάλλο αμυντικό Στεφάν Ζουμπάρ, ο οποίος στο 81 διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Βασλούι έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα και παραμένει στο μέσον της κατάταξης.
Ο Κρίστι Ντούλκα παρέταξε τους Χαϊσάν, Μπαλάκε, Φάρκας, Ζούμπαρ, Μπούχους, Τζιντζιοβεάνου (76 Ζμέου), Λιουμπίνκοβιτς (86 Γιοβάνοβιτς), Γκέντσεφ, Μπουρντουζάν (64 Γκερλέμ), Τεμουανζέρα, Γουέσλι.
Λόγω του ταξιδιού του Μπάγεβιτς στη Ρουμανία, η προπόνηση της Κυριακήςέγινε το πρωί, με τους παίκτες, που επέστρεψαν από το ρεπό τους, να δουλεύουν στο γυμναστήριο με βάρη αλλά και στο γήπεδο. Την περασμένη εβδομάδα το βάρος είχε πέσει στην τακτική, αλλά τώρα δόθηκε έμφαση περισσότερο στα τελειώματα των φάσεων και στις σέντρες.
Οι Καφές, Καράμπελας και Σκόκο συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους. Η προπόνηση της Δευτέραςείναι προγραμματισμένη για τις 18.00 και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.
Ερχεται τη Δευτέραο Αραούχο
Τη Δευτέρααναμένεται στην Αθήνα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Κάρλος Αραούχο. Ο Αργεντινός δεξιός μπακ θα φτάσει στην Αθήνα μέσω Μαδρίτης το μεσημέρι και θα πάει κατευθείαν να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, οπότε και μετά θα ανακοινωθεί κι επίσημα η απόκτηση του για τρία χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους
- Ίντερ – Κόμο 3-2: Οι «νερατζούρι» προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου με επική ανατροπή
- Μπράιτον – Τσέλσι 3-0: Για Ευρώπη οι «Γλάροι», σε κίνδυνο οι «Μπλε»
- Δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ – Δύο χρόνια απ’ την κατάκτηση του Youth League από τον Θρύλο
- Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας 80-72: Πρόκριση για τους Καταλανούς και στο… βάθος Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πού μπορούν να συναντηθούν οι δύο «αιώνιοι»
- Αταμάν: «Θα δώσουμε μάχη για να πάμε στο Final Four»
- Euroleague: Ποια ομάδα αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στα play offs – Ημέρες και ώρες των αγώνων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442