«Καμιά συμφωνία με την ΑΕΚ για τον Λεονάρντο» λένε στον Λεβαδειακό
Αλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ της μεταγραφής του Λεονάρντο στην ΑΕΚ διαδραματίστηκε την Παρασκευή, καθώς από τον Λεβαδειακό διέψευσαν τη συμφωνία με την Ένωση για τον Βραζιλιάνο μέσο, ενώ παράλληλα τόνισαν πως ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά από τους βοιωτούς.
Αλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ της μεταγραφής του Λεονάρντο στην ΑΕΚ διαδραματίστηκε την Παρασκευή, καθώς από τον Λεβαδειακό διέψευσαν τη συμφωνία με την Ένωση για τον Βραζιλιάνο μέσο, ενώ παράλληλα τόνισαν πως ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά από τους βοιωτούς.
«Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο Λεονάρντο είναι στο ρόστερ της ομάδος και φυσικά υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του στον αγωνιστικό σχεδιασμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Δημήτρης Φαράντος.
Μάλιστα γνωστοποίησε πως ο Λεβαδειακός δεν συμφώνησε στην πρόταση της ΑΕΚ, «διότι με τα οικονομικά ανταλλάγματα της πρότασης, δεν ήταν δυνατόν να βρεθεί ικανοποιητική λύση στο κενό που θα δημιουργούσε η παραχώρηση του ποδοσφαιριστή», όπως ανέφερε η ιστοσελίδα της ΠΑΕ.
Κατά τα άλλα, κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία, με διπλές προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στη Χαιρώνεια. Απών από το πρόγραμμα της Παρασκευής ήταν ο Μπαλβορίν ο οποίος ακολουθεί αγωγή εξ αιτίας ενός τραβήγματος στον τετρακέφαλο.
*Τον Αγροτικό Αστέρα θα αντιμετωπίσει ο Λεβαδειακός σε φιλικό αγώνα που θα γίνει στο γήπεδο του Ευόσμου την Κυριακή (18:30).
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά