Yπέγραψε η Σέρβα ακραία Μολνάρ στην ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού
Η μεταγραφή της 24άχρονης Σέρβας ακραίας, Μπρτζίλκα Μολνάρ, στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και επίσημα, με την παίκτρια να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών (1+1) με το «τριφύλλι». Το νέο απόκτημα των «πράσινων» υποβλήθηκε σε αναλητικές ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές και στην συνέχεια έβαλε την υπογραφή της στο συμβόλαιο που της προσέφερε ο Παναθηναϊκός.
Η μεταγραφή της 24άχρονης Σέρβας ακραίας, Μπρτζίλκα Μολνάρ, στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και επίσημα, με την παίκτρια να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών (1+1) με το «τριφύλλι».
Το νέο απόκτημα των «πράσινων» υποβλήθηκε σε αναλητικές ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές και στην συνέχεια έβαλε την υπογραφή της στο συμβόλαιο που της προσέφερε ο Παναθηναϊκός.
Η Μολνάρ έπαιξε πέρυσι στο ρουμάνικο πρωτάθλημα με τα χρώματα της Γκαλέτι ενώ είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας της Σερβίας.
Ενα από τα δυνατά κομμάτια του παιχνιδιού της είναι η υποδοχή, στην οποία διαθέτει πολύ καλά ποσοστά.