Ο Στιβ Τζομπς επανεμφανίζεται και σχολιάζει το «σουξέ» του νέου iPhone
Το νέο iPhone 3G S πέτυχε ένα εκατομμύριο πωλήσεις στο πρώτο τριήμερο της κυκλοφορίας του, ανακοίνωσε η Apple. Το σχετικό δελτίο Τύπου περιλαμβάνει μάλιστα τις πρώτες δηλώσεις του Στιβ Τζομπς από τότε που αποχώρησε με αναρρωτική άδεια και άφησε έτσι τις φήμες να οργιάσουν.
Το νέο iPhone 3G S πέτυχε ένα εκατομμύριο πωλήσεις στο πρώτο τριήμερο της κυκλοφορίας του, ανακοίνωσε η Apple. Το σχετικό δελτίο Τύπου περιλαμβάνει μάλιστα τις πρώτες δηλώσεις του Στιβ Τζομπς από τότε που αποχώρησε με αναρρωτική άδεια και άφησε έτσι τις φήμες να οργιάσουν.
«Οι πελάτες ψηφίζουν και το iPhone κερδίζει» αναφέρει στη σύντομη δήλωσή του ο 54χρονος ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. «Με περισσότερες από 50.000 εφαρμογές διαθέσιμες στο επαναστατικό App Store, η ορμή του iPhone είναι ισχυρότερη από ποτέ».
Το 2004 ο Τζομπς είχε χειρουργηθεί επιτυχώς για την αφαίρεση καρκίνου από το πάγκρεας. Από το 2007 άρχισε να εμφανίζεται εμφανώς αδυνατισμένος και φέτος τον Ιανουάριο ανακοίνωσε ότι θα απουσιάσει με αναρρωτική άδεια ως τα τέλη Ιουνίου.
Την περασμένη εβδομάδα η Wall Street Journal αποκάλυψε ότι ο Τζομπς υποβλήθηκε πρόσφατα σε μεταμόσχευση ήπατος και τώρα όντως σκοπεύει να επιστρέψει στην εταιρεία, έστω και με μειωμένο ωράριο τους πρώτους δύο μήνες.
Η εταιρεία ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε το δημοσίευμα.
Ρεπόρτερ του Reuters ανέφερε πάντως ότι είδε τον Τζομπς τη Δευτέρα να φεύγει από τα κεντρικά γραφεία της Apple στην Καλιφόρνια.
Το iPhone 3G S κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ την Παρασκευή, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται στα τέλη Ιουλίου.
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».