«Αιώνιο» ντέρμπι στο γυναικείο φιλέ για την κορυφή
Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά που υπολείπεται δύο βαθμών του Παναθηναϊκού μόνο με «καθαρή» νίκη (3-0) θα μπορεί να έχει ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο.
26
Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 21ης ημέρας για το πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά που υπολείπεται δύο βαθμών του Παναθηναϊκού (57 έναντι 55) μόνο με «καθαρή» νίκη (3-0) θα μπορεί να έχει ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο δεδομένου ότι απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή της.
Όσον αφορά στο Μαρκόπουλο που ακολουθεί στην τρίτη θέση, υποδέχεται την Κερατέα στο ντέρμπι των Μεσογείων, ενώ ο Ηρακλής που κλείνει την πρώτη τετράδα αγωνίζεται στο «Κατσάνειο» με αντίπαλο τον Πανελλήνιο.
Συνοπτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία:
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ
Γηπ. Μ. Μερκούρη 16:00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (Δεληκωστίδης, Τριανταφύλου)
Γηπ. Χαριλάου 18:00 Άρης-Κτησιφών (Σιδηράς, Γεωργιάδης Κ.)
Γηπ. Ν. Ιωνίας 19:00 Ίωνες-Ηρακλής Κηφισιάς (Κυριοπούλου, Φραγκάκης)
Γηπ. Μαρκόπουλου 19:00 Μαρκόπουλο-Κερατέα (Οικονόμου, Παπαδόπουλος Β.)
Γηπ. Κατσάνειο 19:30 Ηρακλής-Πανελλήνιος (Μπέλλος, Κωνσταντινίδης)
Γηπ. Νεάπολης 19:30 ΕΑ Λαρίσης-Πανιώνιος (Ψάρρας, Στεργιούλης)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ραδιόφωνο: Ζήτημα συγκινήσεως
- Ο Λανουά (με ποιό δικαίωμα;) μίλησε για την επόμενη σεζόν…
- Ο φόβος για κατολίσθηση έκλεισε δρόμο του Δήμου Πύργου-Προληπτική εκκένωση δέκα κατοικιών
- ΗΠΑ: Ο στρατός ολοκλήρωσε τη μεταφορά κρατουμένων του Ισλαμικού Κράτους από την Συρία στο Ιράκ
- Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ: «Δεν φοβάμαι τα μικρόβια… Συνήθιζα να σνιφάρω κοκαΐνη από καθίσματα τουαλέτας»
- Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει κίνηση για τον Φρανσίσκο (pic)
- Βρετανία: Δικαστήριο έκρινε παράνομη την απαγόρευση φιλοπαλαιστινιακής οργάνωσης – Η κυβέρνηση θα ασκήσει έφεση
- H άσκηση ως «θεραπεία πρώτης γραμμής» για την κατάθλιψη και το άγχος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442