Η ΑΕΚ τονίζει ότι κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ομαλή διεξαγωγή του ματς
Το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό... καίει την «Ένωση», όμως η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ προσπαθεί με ανακοίνωσή της να τονίσει ότι κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, κάτι που αναγνώρισαν και οι διαιτητές.
Το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό… καίει την «Ένωση», όμως η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ προσπαθεί με ανακοίνωσή της να τονίσει ότι κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, κάτι που αναγνώρισαν και οι διαιτητές.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες, όπως άλλωστε αναγνώρισαν οι διαιτητές του αγώνα και οι ιθύνοντες τον Ολυμπιακό, για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Μερίμνησε για την παροχή κάθε δυνατής διευκόλυνσης προς τις αστυνομικές αρχές, προς τα μέλη της φιλοξενούμενης ομάδας, προς τους διαιτητές και τους δημοσιογράφους.
» Για του λόγου το αληθές, δε δημιουργήθηκε κανένα απολύτως επεισόδιο πριν από την έναρξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια και μετά την εκκένωση του κλειστού των Πατησίων, πλην του ατυχούς και μεμονωμένου γεγονότος που συνέβη περίπου οκτώ λεπτά πριν την λήξη και που είχε εκτός από φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς.
» Αναμφισβήτητα, θεωρούμε ότι το εν λόγω συμβάν αδικεί τις προσπάθειες που κατέβαλαν, τόσο οι παίκτες και των μέλη του προπονητικού τιμ, όσο και οι ιθύνοντες της ΚΑΕ ΑΕΚ. Δεν είναι δυνατό μια στιγμή να καταστρέψει τη συνεχή και αμείωτη προσπάθεια που καταβάλλουμε».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.