Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Χωρίς τον Τέρι κόντρα στον Ολυμπιακό ο Αρης, «αντίο» στον Καστλ

Χωρίς τον Τέρι κόντρα στον Ολυμπιακό ο Αρης, «αντίο» στον Καστλ

Δίχως τον Ρέισον Τέρι μετέβη στην Αθήνα η αποστολή του Αρη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός παραμένει τραυματίας (θλάση στο γαστροκνήμιο) και προτιμήθηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Τερέλ Καστλ γνωστοποίησε ο Αρης.

66

Δίχως τον Ρέισον Τέρι μετέβη στην Αθήνα η αποστολή του Αρη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός παραμένει τραυματίας (θλάση στο γαστροκνήμιο) και προτιμήθηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

«Είναι προφανές ότι αυτή η εβδομάδα μοιάζει σαν να βρισκόμαστε στην περίοδο των… πλέι οφ, με δεδομένο ότι μέσα σε λίγες ημέρες καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε δύο φορές τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Μας περιμένουν δύο πολύ σκληρές αποστολές, αλλά παράλληλα έχουμε μπροστά μας δύο μεγάλες προκλήσεις που θέλουμε να φέρουμε εις πέρας. Οι αντίπαλοι μας έχουν αλλάξει προπονητή, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί. Μας ενδιαφέρει αποκλειστικά η δική μας κατάσταση και θα πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα εξάλλου. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα κάνουμε τα πάντα» σχολίασε, μεταξύ άλλων, για τη μάχη με τους «ερυθρόλευκους» ο Χάνο Μότολα και συμπλήρωσε:

«Αν ελέγξουμε το τέμπο της αναμέτρησης, παίξουμε ως ομάδα και συγκεντρωμένα επί 40 λεπτά, αποφύγουμε τα λάθη και δεν επιτρέψουμε στον αντίπαλο να τρέξει στον αιφνιδιασμό, τότε μπορούμε να καταφέρουμε το στόχο μας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να τρέξει στον αιφνιδιασμό και να παίξει όπως ξέρει ειδικά μέσα στην έδρα του».

Για το θεσμό του Κυπέλλου ο Αρης και ο Ολυμπιακός έχουν αναμετρηθεί δέκα φορές, με τους «κίτρινους» να μετρούν έξι νίκες έναντι τεσσάρων του αντιπάλου τους. Η τελευταία και πιο σημαντική επικράτηση του Αρη ήταν την περίοδο 2003-04, όταν με τον Τσαρλς Μπάρτον στην τεχνική ηγεσία επιβλήθηκε του Ολυμπιακού στον τελικό της Λαμίας με 70-73, κατακτώντας για όγδοη φορά το Κύπελλο Ελλάδας.

Επίσημο «αντίο» σε Καστλ

Τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Τερέλ Καστλ γνωστοποίησε ο Αρης. Μάλιστα, ο Αμερικανός πλέι μέικερ βρέθηκεστο Αλεξάνδρειο και αποχαιρέτησε τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του. Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει για τη Μάλαγα, όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του.

«Στα 3,5 χρόνια που αγωνίστηκε ο Τερέλ στην ομάδα μας, ήταν ένα εξαιρετικό υπόδειγμα αθλητή και ανθρώπου, ενώ ήταν χαρά μας να τον έχουμε στην οικογένεια του Αρη και τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του αγωνιζόμενος με την κίτρινη φανέλα. Του ευχόμαστε καλή τύχη στον επόμενο σταθμό της καριέρας του», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ, η οποία καταλήγει:

«Στην ουσία πρόκειται για έναν άνθρωπο που θα είναι για πάντα μέσα στις καρδιές όλων μας στον Αρη, ο οποίος συνέδεσε τις καλύτερες στιγμές της καλαθοσφαιρικής του καριέρας με την αγαπημένη μας ομάδα. Όσα χρόνια και αν περάσουν δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε ποτέ, γιατί είναι ένας από τους λίγους καλαθοσφαιριστές, που έχουν βοηθήσει τον Αρη σε τόσο μεγάλο βαθμό, ενώ δεν αποκλείεται ο σύλλογος στο άμεσο μέλλον να ζητήσει εκ νέου την βοήθειά του. Είναι γνωστό σε όλους εξάλλου ότι μεταξύ Αρη και Τερέλ Κάστλ θα υπάρχει για πάντα αμοιβαία αγάπη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο