Καλή στην άμυνα η Ολίμπια αλλά ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ιστορία, εκτιμά ο Γκέρσον
Στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξε η Ολίμπια στάθηκε ο Πίνι Γκέρσον μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Χάλα Τίβολι, που βρήκε τους «ερυθρόλευκους» ηττημένους για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο. Ο Ισραηλινός τεχνικός αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως «...είναι μία άλλη ιστορία».
Στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξε η Ολίμπια στάθηκε ο Πίνι Γκέρσον μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Χάλα Τίβολι, που βρήκε τους «ερυθρόλευκους» ηττημένους για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο. Ο Ισραηλινός τεχνικός αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως «…είναι μία άλλη ιστορία».
«Η ήττα μας σήμερα δεν θα μας επηρεάσει σε τίποτα, όσον αφορά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό το παιχνίδι είναι μία… άλλη ιστορία» είπε ο Γκέρσον και συνέχισε:
«Η νίκη της Ολίμπιας ήταν δίκαιη. Δεν πρέπει να σταθούμε στην εμφάνιση του Ολυμπιακού, αλλά στην πολύ καλή εμφάνιση της Ολίμπιας. Η άμυνά της μάς οδήγησε να κάνουμε πολλά λάθη, τα οποία έκριναν ουσιαστικά και το παιχνίδι».
Από την πλευρά του ο Γιώργος Πρίντεζης συμπλήρωσε:
«Ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να χάνει και να κάνει τέτοιου είδους εμφανίσεις. Πρέπει να προσπαθήσουμε να μάθουμε από αυτή την ήττα».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.