Ο Κόκκαλης με εμπιστεύεται, εκτιμά ο Σόλιντ-Σε μια νέα αρχή ελπίζει ο Ριβάλντο
Ικανοποιημένος έμεινε ο MVP Ριβάλντο από την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ελπίζει ότι «αυτή θα είναι μια νέα αρχή». Την πεποίθησή του ότι ο Σ. Κόκκαλης τον εμπιστεύεται εξέφρασε ο Σόλιντ. «Κοιτάμε μπροστά» τόνισε ο Ζεβλάκοφ, ενώ ευχαριστημένος ήταν ο Παππάς. «Ήμασταν το θύμα» είπε ο Κατσαβάκης.
Ικανοποιημένος έμεινε ο MVP Ριβάλντο από την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ελπίζει ότι «αυτή θα είναι μια νέα αρχή». Την πεποίθησή του ότι ο Σ. Κόκκαλης τον εμπιστεύεται εξέφρασε ο Σόλιντ. «Κοιτάμε μπροστά» τόνισε ο Ζεβλάκοφ, ενώ ευχαριστημένος ήταν ο Παππάς. «Ήμασταν το θύμα» είπε ο Κατσαβάκης.
«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αν αναλογίστουμε τον αγωνιστικό χώρο, ενώ για τον διαιτητή δεν θέλω να μιλήσω. Είδαμε 5 ωραία γκολ. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες και το πως πήγαν στο παιχνίδι.
» Είχαν αυτοπεποίθηση και ήθελαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε και να πούμε εάν αυτό ήταν το καλύτερο εντός έδρας παιχνίδι μας.
» Στο γήπεδό μας είναι δύσκολο να παίξουμε καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Καμιά φορά είναι καλύτερα να παίζουμε εκτός έδρας γιατί ο αγωνιστικός χώρος είναι καλύτερος. Όχι κυρίως στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη.
» Ως προπονητής μπορείς να βάζεις υγιείς παίκτες και παίκτες που είναι έτοιμοι να παίξουν. Από έναν τραυματισμό χρειάζεται χρόνος για να μπεις στην ομάδα. Χρησιμοποιώ τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου.
» Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες όταν κάνουν καλή δουλειά. Από σύμπτωση βρέθηκαν στην άμυνα μόνοι ξένοι παίκτες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έκαναν καλό παιχνίδι».
Και τέλος, για το αν βοηθήσει αυτή η νίκη, ο Σόλιντ τόνισε:
«Δεν χρειαζόταν κάτι τέτοιο. Απλά χρειάζεται το βήμα παραπάνω. Μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε την πίεση μακριά από την ομάδα.
» Ο κ. Κόκκαλης με εμπιστεύεται και αν σταματήσει να το κάνει, θα το πει σε εμένα. Όταν δεν εμπιστεύομαι κάποιον παίκτη, δεν το λέω στον Τύπο, αλλά στον παίκτη. Έτσι λειτουργεί μια οικογένεια».
Κατσαβάκης: Το θύμα ήμασταν εμείς!
«Ήταν δύσκολο βράδυ για μας, δυσανάλογο με την προσπάθεια που κάναμε» είπε από την πλευρά του ο Μάκης Κατσαβάκης.
Και ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς συνέχισε:
«Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε, εκτός από μια φάση με τον Κωνσταντίνου που ήταν από ελεγχόμενη θέση και από το γκολ του Ολυμπιακού. Το δεύτερο τέρμα, σε συνδυασμό με την κούραση που είχαμε, δεν μας άφησε να αντιδράσουμε.
» Το δεύτερο γκολ έδωσε φτερά στον Ολυμπιακό. Στο 3-0 το παιχνίδι τελείωσε. Εμείς θέλαμε να αιφνιδιάσουμε τον Ολυμπιακό με ανοιχτό πρέσινγκ.
» Κάθε φάση στο δεύτερο μέρος ήταν και για γκολ. Πρέπει να κλείσουμε αυτήν την παρένθεση και σύντομα. Ο Ολυμπιακός ήθελε τη νίκη και μια καλή εμφάνιση. Δυστυχώς, το θύμα ήμασταν εμείς.
» Μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Θα πρέπει όμως να ξεπεράσει την κακοδαιμονία που έχει στην Ευρώπη.
» Αδικείται από τα αποτελέσματα. Ας ελπίσουμε να συνεχίσει στο Κύπελλο UEFA και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο γιατί το αξίζει».
Ριβάλντο: Ελπίζω σε νέα αρχή
Ο MVP της αναμέτρησης, Ριβάλντο, ήταν φανερά ικανοποιημένος, τόσο από την απόδοσή του, όσο και από τη νίκη και την εμφάνιση του Ολυμπιακού:
«Ελπίζω να είναι μια νέα αρχή για τον Ολυμπιακό. Παίξαμε καλά και είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Είναι δύσκολο μετά από μια ήττα από τον Παναθηναϊκό.
» Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και την εμφάνιση. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό. Μια μεγάλη ομάδα ξέρει από πίεση και αυτό λειτούργησε θετικά για μας.
» Με τέτοια ομάδα και τέτοιο κόσμο δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να μας περάσουν. Δεν σκέφτομαι από τώρα αν θα φύγω.
» Σκέφτομαι πως θα πάρω το πρωτάθλημα και το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό και πως θα πάμε καλά στην Ευρώπη».
Από την πλευρά του, ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ τόνισε:
«Ήταν ευχάριστο για τους φιλάθλους αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουμε. Κάθε μεγάλη ομάδα αντιμετωπίζει κάποια στιγμή προβλήματα, αλλά πρέπει να κοιτάς μπροστά.
» Προχωράμε βήμα βήμα. Βλέπουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι».
Ο Χάρης Παππάς συμπλήρωσε:
«Είναι θετικό να είσαι βασικός. Αυτό, όμως, δεν στο χαρίζουν, αλλά το κερδίζεις. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Μας βοήθησε το δεύτερο γκολ που ήρθε γρήγορα».
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά